menu close menu

Onze diensten

Geen evenement is hetzelfde. Of het nu een persoonlijke of een zakelijke gelegenheid is, Anahit ondersteunt u graag met de planning en voorbereiding van A tot Z: van het eerste contact, het locatiebezoek tot de persoonlijke begeleiding tijdens het programma zelf. Zodat u zich met uw eigen gasten bezig kunt houden. Naast deze diensten zijn wij bovendien in staat om de catering in onze eigen professionele keuken te verzorgen.

Persoonlijke Events
Gaat u trouwen? Of heeft u een speciale gelegenheid te vieren die u zelf moet organiseren? Het lijkt in eerste instantie makkelijk, totdat u inziet wat er allemaal bij komt kijken. Of het nu gaat om een  huwelijk, babyshower, jubilea, ‘sweet 16’ of een reünie. Anahit helpt u graag met het organiseren van uw evenement met originele concepten en altijd afgestemd op uw wensen. Als een persoonlijk assistent begeleidt Anahit  u zorgeloos naar dé dag en organiseert alles wat daarbij komt kijken. Bent u zelf een enthousiaste planner en zoekt u alleen  inspiratie of creativiteit? Een persoonlijk adviesgesprek kan u op weg helpen. Hierbij nemen wij samen uw planning door en vullen deze, indien nodig, aan. Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Zakelijke Events
Anahit helpt bedrijven bij de organisatie van diverse evenementen. Hierbij kunt u denken aan vergaderingen, conferenties, jubilea, workshops, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, recepties, netwerkborrels ed. U kunt Anahit inschakelen voor de totale organisatie van uw evenement, maar ook wanneer u alleen hulp nodig heeft bij de planning van een gedeelte van het evenement. U wordt uiteraard te allen tijde op de hoogte gehouden van de lopende zaken rondom het evenement. Daarnaast kunt u Anahit ook inschakelen als dagcoördinator of als gastvrouw van uw evenement.


Styling en decoratie
Naast de locatie spelen styling en decoratie ook een belangrijke rol tijdens uw evenement. Goed gekozen styling en decoratie, perfect passend het door u gekozen thema, maken uw evenement niet alleen mooi om naar te kijken, maar creëren ook een belevenis voor uw gasten. Het gekozen thema wordt als rode draad tijdens de decoratie en styling gebruikt.  Hierbij wordt het accent gelegd op o.a. de uitnodigingen, menukaarten, bedankjes, bloemdecoraties, versieringen en Candy en Cake tables. Naast styling en decoratie voor uw evenement, biedt Anahit u ook originele, gepersonaliseerde cadeaus als  champagneflessen, relatiegeschenken, kerstpakketten, fruitmanden, fruitboeketten en luiertaarten. Uiteraard kan de styling en decoratie gecombineerd worden met eventplanning.

Styling wordt gedaan op basis van een uurtarief. De kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden als het opstellen van een voorstel, zoeken naar juiste decoratie en styling en de decoratie op de dag zelf. Voor een prijsindicatie van styling & decoratie verwijzen wij u naar het PDF bestand hieronder.

Prijslijst Styling & Decoratie


Klik hier PDF downloaden