menu close menu

Onze werkwijze

Ieder evenement, groot en klein, vraagt om een unieke werkwijze en een doordachte aanpak. Daar is Anahit zich van bewust. Hieronder wordt in het kort onze werkwijze weergeven:

1. Een kennismakingsgesprek waarbij de randvoorwaarden, doelstelling(en), specifieke wensen en andere uitgangspunten van uw evenement worden besproken. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.


2. Ontwerp van een verrassend programmavoorstel met diverse keuzemogelijkheden en een gedetailleerde kostenopzet.


3. Het programmavoorstel wordt samen met de kostenopzet in detail aan u voorgelegd en na uw akkoord wordt gestart met alle voorbereidingen.

4. Er wordt een minutieus draaiboek opgesteld, waarin alle relevante informatie tot in detail is vastgelegd.


5. Op de dag van het event is uw eventplanner uw vaste aanspreekpunt en wordt alles in goede banen geleid. U voelt zich als gast op uw evenement, want de regie is in professionele handen.


6. Het is belangrijk dat u tevreden bent over de gehele organisatie van uw event. Na afloop wordt daarom het evenement uitgebreid geëvalueerd.

Kosten
Bij een volledige organisatie van een evenement wordt 10% , exclusief BTW, van de totaalprijs berekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zullen er achteraf geen onaangename verrassingen zijn.

Mocht u het liever anders zien, dan kan dat natuurlijk ook:
 * na overleg een vaste prijs aanbieden
 * de uitgevoerde werkzaamheden op uurtarief verrekenen, € 40,- exclusief BTW