menu close menu

Even voorstellen..

Wij, Wachagan en Anna, hebben allebei een passie voor lekker eten. Met name de Griekse en de Italiaanse keuken spreken ons erg aan vanwege de grote verscheidenheid van heerlijke gerechten, specerijen en wijnsoorten.

Onze passie willen wij graag met u delen.
Sla de mandjes met bitterballen eens over en verwen uzelf of uw gasten met onze verrukkelijke delicatessen.

Genieten van Griekse & Italiaanse specialiteiten!

Welkom op de website van Anahit. Hier bent u aan het juiste adres voor zowel zakelijke als particuliere gelegenheden. Anahit biedt u een prachtige wagen vol met overheerlijke Griekse & Italiaanse delicatessen op verschillende weekmarkten in Nederland. Bij ons vindt u een ruime keuze aan gemarineerde olijven, eigen gemaakte tapenades, diverse antipasti en altijd verse broodjes!

Bij Anahit staat kwaliteit altijd bovenaan. Daarom worden al onze producten vers, met goede zorg en met liefde bereid. Naast de ambulante handel is Anahit ook gespecialiseerd in het cateren van koude (thema) buffetten.

"Wie trek heeft in een smaakvolle borrelhap of een gezellige avond, is bij Anahit Griekse & Italiaanse delicatessen aan het juiste adres!"

Ook organisatiewerk is bij Anahit in goede handen. Anahit ‘Your Personal Event Planner’ is dé specialist voor het organiseren van feesten, partijen en diverse evenementen. Geen feest of partij is hetzelfde. Daarom levert Anahit maatwerk. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.