Even voorstellen…

Wij, Wachagan en Anna, hebben allebei een passie voor lekker eten. Met name de Griekse en de Italiaanse keukens spreken ons erg aan vanwege de grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten, specerijen en wijnsoorten.

Onze passie willen wij graag met u delen.
Sla de mandjes met bitterballen eens over en verwen uzelf of uw gasten met onze verrukkelijke delicatessen.

Markten

Op verschillende warenmarkten biedt Anahit u overheerlijke Griekse en Italiaanse delicatessen. Met een ruime keuze uit diverse gemarineerde olijven, huisgemaakte tapenades, antipasti en meer. Bij Anahit staat kwaliteit altijd voorop, daarom worden alle producten altijd vers, met goede zorg en liefde voorbereid. U kunt ons vinden op de volgende weekmarkten:

Dinsdag: Baarn
Woensdag: Wijk bij Duurstede
Donderdag: Kattenbroek, Amersfoort
Vrijdag: Hoevelaken
Zaterdag: ’t Hof, Amersfoort

Bestelwijze
Producten die op de warenmarkten worden verkocht kunnen ook op bestelling afgehaald worden in Leusden of op locatie bezorgd worden. Bestelling hiervan dient u minimaal twee dagen van tevoren telefonisch of per e-mail door te geven. Binnen Leusden bezorgen wij gratis, hierbuiten rekenen wij € 0,25 per kilometer als bezorgkosten vergoeding.

Download hier de Product- en prijslijst van Anahit ‘Griekse & Italiaanse delicatessen’

Catering

Naast de ambulante handel is Anahit ook gespecialiseerd in het cateren van koude gerechten vanaf 15 personen. Met een ruime keuze aan diverse mediterrane delicatessen, kunt u zelf een gepaste buffet samenstellen. De gerechten worden met zorg en aandacht bereid en op de afgesproken datum op locatie geleverd.

Download hier de Product- en bestellijst van onze koud buffet catering.

Fingerfood tafel

Bij Anahit kunt u ook terecht voor heerlijke fingerfood catering voor bruiloften, babyshowers of verjaardagen.
U stelt uw fingerfood tafel zelf samen aan de hand van onze keuzelijst met een ruime keuze aan diverse hapjes. De hapjes worden op afgesproken dag, locatie en tijd niet alleen bezorgd, maar uw tafel wordt ook in stijl opgemaakt.

Download hier onze fingerfood tafel opties en keuzelijst.