Ieder gelegenheid, groot of klein, vraagt om een unieke werkwijze en een doordachte aanpak. Daar is Anahit zich van bewust. Hieronder wordt in het kort de werkwijze weergeven:

  1. Kennismakingsgesprek waarbij de randvoorwaarden, doelstelling(en), specifieke wensen en andere uitgangspunten van uw evenement worden besproken. Geheel kosteloos en vrijblijvend.
  2. Ontwerp van een verrassend programmavoorstel met diverse keuzemogelijkheden en een gedetailleerde kostenopzet.
  3. Het programmavoorstel wordt samen met de kostenopzet in detail aan u voorgelegd en na uw akkoordwordt gestart met alle voorbereidingen.
  4. Er wordt een minutieus draaiboek opgesteld, met alle relevante informatie tot in detail vastgelegd.
  5. Op de dag van het event is uw eventplanner uw vaste aanspreekpunt en wordt alles in goede banen geleid. U bent zelf ook gast op het evenement, want de regie is in professionele handen.
  6. Het is belangrijk dat u tevreden bent over de gehele organisatie van uw event. Na afloop wordt daarom het evenement uitgebreid geëvalueerd.


Kosten

Bij een volledige organisatie van een evenement wordt 15% van de totaalprijs berekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zullen er achteraf geen onaangename verrassingen zijn. Mocht u het liever anders zien, dan kan dat natuurlijk ook:

  1. Na overleg van de werkzaamheden een vaste prijs aanbieden.
  2. De uitgevoerde werkzaamheden op uurtarief verrekenen, € 40,00 exclusief BTW.